Aktivitet for alle!

Artikkel / 01. juni 2020

Vår visjon

Puttemyra Aktivitetspark skal tilby aktivitet for alle uavhengig av interesser, alder og funksjonsnivå. Vår visjon er å skape et område som kan brukes av alle - fra gammel til ung, fra syklist til gamer. Vårt mål er at alle skal med! For det er sammen vi skaper fellesskapet som gir oss positive møteplasser i lokalsamfunnet vårt. 

Puttemyras venner er opptatt av at Puttemyra skal favne bredt og nå så mange som mulig. Derfor ønsker vi å tilrettelegge for aktivitet både innendørs og utendørs. Med store uteområder tilrettelegger vi for aktiviteter på både to og fire hjul, samt tilgjengeliggjør området for alle slik at man kan gå tur med barnevogn eller rullestol. Med et eget område for de minste sikrer vi trygge leke- og læreområder. Åpen teltplass og gapahuk skal brukes flittig av både lokalbefolkningen og speiderne. I aktivitetshuset lager vi plass for e-sport slik at man kan møtes og spille sammen. Vi har mange prosjekter på blokka, hvor målet er å skape best mulig grunnlag for fellesskap og aktivitet.

Her kan du lese mer om prosjektene

Med en felles visjon går Puttemyras venner, bestående av Ringerike sykkelklubb og 1. Jevnaker speidergruppe, sammen om å lage et inviterende område for alle. Med særlig fokus på tilgjengelighet og universell utforming  ønsker vi å tilrettelegge for et fellesskap som alle kan være del av. 

Vil du bidra til dugnaden? Her kan du lese mer om hvordan du kan støtte Puttemyra. 

 

Aktuelt

Kontakt oss

For å gjøre Puttemyra til et aktivitetsområde som kan glede flest mulig, ønsker vi innspill og idéer fra dere. Bli med på dugnaden og kom med dine ønsker – sammen lager vi aktivitetsområdet for alle!

E-post: post@puttemyra.no
Tone E. Midtsveen
Prosjektleder, tlf. 476 03 802
Geir Olsen
Prosjektleder, tlf. 971 93 906
Ønsker du å støtte Puttemyra?

For å gjøre Puttemyra til et aktivitetsområde som kan glede flest mulig, trenger vi din hjelp. Ønsker du å bidra økonomisk eller sitter du på en god idé? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Finn ut hvordan du kan støtte oss

Våre støttespillere