Til glede for alle, snart Pumptrack! Hold av 13.Juni kl 10:)

Artikkel / 08. juni 2020

Førstkommende lørdag 13.Juni kl 10. Inviteres det til dugnad på Puttemyra. Oppmøte kl 10 på parkeringsplassen.

Formålet med dugnaden er rydding av området slik at gravingen og byggearbeidet til pumptracken kan begynne 15.Juni. Ryddingen vil innebære fjærning av kvist, busk og trær fra området. Vi har fått tildeling av sparebanken 1 Ringerike og Hadeland til pumptracken og en forutsetning for å kunne gjennomføre byggingen er egeninnsats i form av dugnadstimer fra oss for bla rydding av området. Ildsjelene Ola-Martin, Stig og Arne har allerede startet. Terrengsykkelgruppen kappet trær og busker allerede 7.Juni for å gjøre det klart til rydding. 

Vi har ingen mulighet for servering, så det oppfordres til å medbringe mat og drikke. Vi beklager kort varsel, men håper så mange som mulig har mulighet til å stille denne dagen. Jo fler, jo bedre og det blir både sosialt og gøy:) Ta gjerne med deg hele familien og vi bygger sammen. God alene, BEST sammen:) 

Del gjerne videre. Tusen takk for at du stiller opp for lokal samfunnet og gjør en dugnad for felles aktivitetsglede :)

Med vennlig hilsen

Tone Midtsveen

Aktuelt

Kontakt oss

For å gjøre Puttemyra til et aktivitetsområde som kan glede flest mulig, ønsker vi innspill og idéer fra dere. Bli med på dugnaden og kom med dine ønsker – sammen lager vi aktivitetsområdet for alle!

E-post: post@puttemyra.no
Tone E. Midtsveen
Prosjektleder, tlf. 476 03 802
Geir Olsen
Prosjektleder, tlf. 971 93 906
Ønsker du å støtte Puttemyra?

For å gjøre Puttemyra til et aktivitetsområde som kan glede flest mulig, trenger vi din hjelp. Ønsker du å bidra økonomisk eller sitter du på en god idé? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Finn ut hvordan du kan støtte oss

Våre støttespillere